Ge din bil ett nytt liv genom att boka in en helbilsrekond i Göteborg. Då får både interiör och exteriör en grundlig rengöring som gör så att bilen ser likadan ut som när den rullade ut från fabriken. Det höjer både värdet på bilen och ger en oslagbar fräsch känsla.

En rekond du har råd med

Det finns många olika företag som erbjuder rekonditionering i Göteborg med omnejd och en del har budget- och lyxvarianter som man kan välja mellan. Oavsett om du har en låg eller något högre budget kan du alltså hitta en rekond som du har råd med. Ofta kan man även lägga till eller ta bort de moment som man behöver eller inte.

Så här fungerar det

Vid en helbilsrekond går man igenom hela bilen för att ta bort smuts, damm och avlagringar. Bilen dammsugs, mattorna tvättas och allt inuti poleras. Utanpå avfettas hela bilen och sedan tvättas den av med ett bilschampo, en specialanpassad svamp och högtryckstvätt. Polering och eventuell vaxning som tar bort små märken och repor avslutar det hela.

Boka in en helbilsrekond i Göteborg

En ny bil på några timmar

Att kunna få tillbaka känslan av att köra en helt ny bil på bara några timmar är oslagbar. Det tar nämligen inte särskilt lång tid att låta bilen gå igenom en helrekonditionering. Beroende på hur många moment som ingår kan det till exempel ta en till två arbetsdagar. Dessutom kostar det bara några tusenlappar, vilket gör det till en överkomlig och väldigt smart investering.